bel inteira advies

  Interne klachtenprocedure

  Wij willen u altijd goed en snel van dienst zijn. Toch verloopt onze dienstverlening soms niet helemaal zoals u wenst. Laat ons dat dan weten. Dan zoeken wij, samen met u, naar een oplossing.

  Wat doet Inteira Advies met uw klacht?
  Natuurlijk willen wij dat u tevreden bent over Inteira Advies. Wij zullen er dan ook alles aan doen om uw klacht naar tevredenheid af te handelen. Daarnaast is uw klacht voor ons aanleiding om na te gaan of wij onze dienstverlening kunnen verbeteren. Uw klacht wordt geregistreerd in ons klachtenregistratiesysteem, waarna uw klacht in behandeling wordt genomen door een persoonlijke klachtencoördinator. Hij/zij overlegt voor u met de betreffende afdeling hoe wij de klacht voor u op kunnen lossen. U ontvangt uiterlijk binnen 15 werkdagen een inhoudelijke reactie. Mocht er meer tijd nodig zijn voor de afhandeling van uw klacht, dan informeren wij u hierover.

  Waar kunt u terecht?
  U kunt ons op verschillende manieren laten weten dat u niet tevreden bent.

  Via e-mail:
  U kunt uw klacht via e-mail insturen naar john@inteira-advies.nl.

  Uw eigen contactpersoon:
  U kunt altijd contact opnemen met uw contactpersoon. In een persoonlijk gesprek kunnen problemen meestal snel en adequaat worden opgelost.

  Schriftelijk:
  U kunt uw klacht schriftelijk indienen bij Inteira Advies B.V., Van Blitterswijckstraat 14, 5961 ST Horst

  Internet:
  Ook onze website biedt u de mogelijkheid te reageren. U kunt dit doen via ons contactformulier.

  Bent u nog steeds niet tevreden?
  Mochten wij gezamenlijk niet tot een bevredigende oplossing kunnen komen, dan kunt u met uw klacht terecht bij het Klachteninstituut Financiële dienstverlening, Postbus 93257, 2509 AG Den Haag. Telefoonnummer 070-333 8 999 en via www.kifid.nl.

  Indien u niet tevreden bent over de afwikkeling van uw klacht met betrekking tot de uitvoering van uw zorgverzekering, dan kunt u met uw klacht terecht bij Stichting Klachten en Geschillen Zorgverzekeringen (SKGZ), Postbus 291, 3700 AG Zeist. Telefoonnummer 030 698 83 60 en via www.skgz.nl