bel inteira advies
    Terug naar overzicht

    Inteira Advies investeert in de relatie

    Proton Group (Eindhoven) is specialist in het detacheren, uitzenden, werven & selecteren en flexibel inzetten van vakspecialisten in de machinebouw, installatietechniek en elektrotechniek. Proton Group bestaat uit Proton Assembly, Proton Engineering en HRM@WORK. Daarnaast werkt Proton Group intensief samen met verschillende toonaangevende bedrijven in de branche. Zowel binnen als buiten de regio. Proton is in 2002 opgericht door directeur-eigenaren Richard van Gils en Gerwald van Leenders. Ze zijn destijds samen gestart in ’s-Hertogenbosch en in korte tijd sterk gegroeid. Ze opereren vanaf 2014 vanuit hun prachtkantoor op Strijp S in Eindhoven. Gerwald richt zich met name op de operatie en Richard treedt meer naar buiten als commerciële man. Hij vertelt ons meer over het bedrijf en deelt graag wat hij nu zo waardeert in zijn jarenlange samenwerking met Inteira Advies.

    “Sommige medewerkers werken al twintig jaar voor ons. De afwisseling spreekt ze aan. Ze vinden het fijn regelmatig voor een andere opdrachtgever te kunnen werken. Daarnaast investeren wij veel in opleiding en begeleiding en dat wordt gewaardeerd. En ja, natuurlijk hebben wij ook te maken met de uitdagingen die een krappe arbeidsmarkt – zeker in de techniek – met zich meebrengt. Maar ik ben ervan overtuigd dat die binnen afzienbare tijd weer in balans komt. Ik zie momenteel veel medewerkers uit het buitenland die de tekorten opvullen. Proton Group focust zich op de regio Brabant. Er is hier natuurlijk ook heel veel te doen als we het over techniek hebben. Denk alleen al aan de vele toeleveranciers van de grote Brabantse High Tech specialisten. Ik vind het heerlijk naar bedrijven toe te gaan om te bespreken wat wij voor ze kunnen betekenen. Het enthousiasme over waar ze mee bezig zijn spat er vaak vanaf. Dat inspireert.”

    Keuze voor Inteira Advies
    “Ik ken John van Hoften (Inteira Advies) nog uit de tijd dat hij voor ING werkzaam was. Toen ik later hoorde dat hij voor zichzelf begonnen was, heb ik hem uitgenodigd voor een kopje koffie. Dat gesprek voelde goed. We hebben daarna verder gepraat en ik heb John mijn vertrouwen gegeven. John staat actief in de wedstrijd. Hij luistert goed naar wat voor bedrijf wij zijn en stemt daar zijn eigen pakket aan dienstverlening op af. Ik zeg altijd ‘ieder z’n vak’ maar geef toe dat ik me er wel mee blijf bemoeien. Ik wil altijd snappen wat er gebeurt en hoe het zit. Tegelijkertijd hecht ik veel waarde aan één contactpersoon en aan langetermijnrelaties. Daar ben ik met John van verzekerd. Let wel, dit wil niet zeggen dat ik altijd kritiekloos bestaande relaties voortzet. Ieder jaar evalueer ik onze relaties (denk bijvoorbeeld aan onze leasepartner of accountant) en dus ook John. Dan kom ik tot de conclusie dat hij me nog nooit verrast heeft. En dat bedoel ik heel positief.”

    “Betrouwbaarheid is topprioriteit nummer 1 voor mij. En John is 100% betrouwbaar.”

    Ontzorgen in uitvoering
    “De behoeften waar Inteira Advies invulling aan geeft zijn bij ons vrij breed. Bij een bedrijfsovername kan het om de analyse en overname van een aantal portefeuilles gaan. Natuurlijk richten wij ook onze pensioenregelingen en alle andere lopende verzekeringen graag optimaal in. In het geval van new business voeren we een quick scan uit: wat is nu verzekeringstechnisch nodig en hoe monitoren we de procedures? Daarnaast moet alles rondom onze bedrijfsaansprakelijkheid goed geregeld zijn. Ook als het om ZZP’ers gaat die voor ons werken. En wat te doen bij langdurige ziekte van medewerkers? Daarvoor heb ik samen met John de Wet Poortwachter goed doorlopen. Want zoals ik al zei: ik wil het allemaal begrijpen. Maar ook makkelijkere zaken neemt John ons uit handen. Als wij bijvoorbeeld nieuwe auto’s kopen voor het bedrijf regelt hij de verzekeringen die erbij horen.”

    “Weet je, John is gewoon oprecht geïnteresseerd in ons bedrijf en onze toekomstplannen. Hij investeert in de relatie, zoekt verbinding en weet precies waar zijn meerwaarde ligt. Daarom werk ik graag met hem.”